onsdag, september 03, 2008

Neste, haltande skritt

Eg tar neste, litt haltande skritt..: I går var eg på sykveld i Blåabygget. Det er eit stygt, blått hus her i Sagvåg, som husar helse- og sosialtenester. Der treffes me annankvar onsdag, og ei og anna helg for å sy, eller drive med noko anna handarbeid. Me er seks damer som møtes, og me har det utrulig trivelig saman. Det er sjeldan me kjem heim utan at det kjennest i lattermusklane!
Dette er forresten veka for treff i sysamanheng. På mandag var det møte i Stord Quiltelag. Eg har hatt lite tid til å gå på møta det siste halve året, så det var veldig kjekt å sjå att dei damene eg treff der! Det er ein ganske stor gjeng med quiltedamer som møtes ein gong i månaden i Hønsahuset. Me er så heldige å har fått tildelt Vestlandstreffet 2009, så forberedingane til det er i full gong. Kurs vert planlagt, og kurshaldarar kontakta. Lokaler er tinga, så her er dei godt i gong. Me er til og med godt i gong med noko av "tilbehøret" til kursa.Men, det er hemmeligt endå..
Det er tidlig på dag endå, og eg er heime frå jobb med magesjau! Pyton når det står på, men det går jo heldigvis over ganske snart. Får bruke dagen i dag til å slappe av, så er eg vel på beina att i morgon!!

3 kommentarer:

Elisabeth Augusta sa...

God bedring Jill.

Ingun sa...

Er inne og ser om det sjer noko hos deg du er på god veg.
God helg.

Hilde Gunn sa...

heisann.
koselig blogg du har fått deg